Fritaten soep 1

Recepten > Fritaten Suppe 1

Ingrediënten

  • 1 pakje Honig Bouillonsoep
  • ½ liter melk
  • 2 eetlepels fijngehakte bieslook
  • 2 à 3 eieren
  • 60 g margarine of boter
  • 100 g tarwebloem

Bereiding

  1. Bereid de bouillonsoep volgens de algemene bereidingswijze op het pakje.
  2. Maak ondertussen de fritaten als volgt: doe de melk in een beslagkom, voeg de eieren toe en zoveel bloem tot er dun pannenkoekbeslag ontstaat.
  3. Voeg de fijngehakte bieslook aan het beslag toe.
  4. Bak in een koekenpan dunne flensjes van het beslag.
  5. Rol de flensjes op, snijd ze in fijne reepjes en houd ze warm.
  6. Verdeel de fritaten reepjes over de borden en schep de bouillon over de soep Kooktip Bak in plaats van de fritaten omeletreepjes: klop 2 eieren los met 2 eetlepels melk, voeg 1 eetlepel verse tuinkruiden toe en bak er omelet van.
  7. Strak oprollen en in reepjes snijden.

Tafeltip Leg de fritaten op het soepbord en serveer de bouillonsoep vanuit een mooie soepterrine direct aan tafel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *